Az otthon és környezete
Szolgáltatásaink
Jelentkezés az otthonba
Programjaink
Történetünk
Bentlakásos ellátás

Szeretettel üdvözöljük a Kiskõrösi Baptista Szeretetház honlapján!

Örülünk, hogy ellátogatott ide, hogy megismerkedjen egy kicsitt otthonunkkal. A Szeretetház mindig nagy örömmel fogadja vendégeit - látogatókat és érdeklõdõket egyaránt. Fennállásunk közel száz éve alatt ez már hagyománnyá vált.

Mindannyiunk számára fontos az, hogy odafigyeljenek igényeinkre, fizikai és lelki szükségeinkre. Munkatársainkkal együtt azon dolgozunk, hogy az ide költözõ idõskorúak (vagy gondozásra szorulók - hisz nem csak idõseket fogadunk) minél szélesebbkörû gondoskodást találjanak. Célunk, hogy lehetõségeink és legjobb tudásunk szerint megteremtsünk lakóink számára egy meleg, családias otthont, ahol igazi szeretetet és gondoskodást kapnak.

Intézményünket - régi nevén a Menházat - a Magyarországi Baptista Egyház alapította 1905-ben azzal a céllal, hogy gyülekezeteinkhez tartozó, gondozást igénylõ idõs testvéreknek biztonságot adó "menedéket" nyújtson. A cél megmaradt, ám mára ez a hely már nem csak nekik, hanem - gyülekezeti hovatartozástól és vallási meggyõzõdéstõl függetlenül - mindenki számára otthont jelent.

Az intézmény vezetője Opauszki György.

Reméljük, sikerül egy kicsit bemutatnunk a Szeretetházat minden közel s távolban élõ érdeklõdõ barátunknak!

E-mail | Oldaltérkép | Kezdőoldal | Kedvencek közé Pannon Set